Localitati Iasi
Iasi
Cautari Frecvente
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V X Y Z
City break

Pensiunea Majestic 4 margarete

Adresa contact:
Iasi, Romania
Iasi, Str. Petru Rares nr. 7 Judetul Iasi
Telefon: 0232 255 557
Descriere:
Realizata pe patru nivele, cu ascensor modern, Pensiunea Majestic dispune de 14 unitati de cazare: 3 camere single, 4 camere duble, 5 garsoniere si 2 apartamente. Toate dispun de aer conditionat, minibar, telefon, televizor si conexiune la internet.
Camerele single au un aspect de mansarda si sunt dotate cu paturi matrimoniale.
Fiecare are baie proprie, hol si sistem propriu de incalzire. Desi sunt pentru o singura persoana, ele sunt spatioase si intime totodata, prin amplasament si amenajare. Culorile sunt alese cu grija, mobilierul este realizat impecabil, corpurile de iluminat speciale cu nuante in perfecta concordanta cu spatiul, toate acestea imbinandu-se armonios pentru a crea un ambient confortabil si relaxant. Garsonierele sunt la fel de confortabile si placut amenajate. Ele dispun de doua paturi si o canapea extensibila, de un spatiu mult mai mare si de bai proprii cu cada. Toate piesele de mobilier sunt realizate in stil clasic, oferind o imagine impozanta care genereaza in acelasi timp si un placut sentiment de familiaritate. Apatamentele sunt compuse din living, dormitor, hol si baie cu cada. Dormitorul este compus din pat dublu, masuta de toaleta si televizor, in timp ce livingul dispune de canapea extensibila, fotolii, minibar si televizor.
Pensiunea Majestic este unica datorita faptului ca noi ne-am propus sa nu fie doar un simplu spatiu de cazare. Armonia, eleganta si stilul sunt concepte pe care le are la baza, in timp ce toate eforturile si resursele se indreapta spre unicul nostru obiectiv: acela de a va oferi servicii de calitate intr-un mod ireprosabil si de mare clasa.


Cauta in Iasi
Bilete avion  • Bilete low cost
Atractii si zone de interes
Hoteluri
Hotel Conest
Hotel Moldova Iasi
Motel Aroma Viilor
Motel Bucium
Hotel Orizont Iasi
Hotel Sport Iasi
Hotel U.O.T.B Nicolina
Lista strazi
lmn
opq
rst
uvw
xyz
#ab
cde
Benzinarii
O.M.V.
Provia S.R.L.
Petrom
Lukoil
Petrom
Rom-Elada S.R.L.
Petrom
Banci
Unicredit
Alpha Bank
BRD
Banca Transilvania
BRD
Banc Post
Raiffeisen Bank
Cinematografe
Victoria
Farmacii
Farmacia Aloe Pharma S.R.L.
Farmacia Aris S.R.L.
Farmacia Best Flora S.R.L.
Farmacia Centrala
Iassyfarm Petru Rares
Farmiab S.R.L.
Galemin S.R.L.

Ghid
Informaţii generale

Aşezare
În partea estică a României, în centrul Moldovei.

Vecini
La nord: Judeţul Botoşani, la nord-vest: Judeţul Suceava, la sud-vest: Judeţul Neamţ, la sud: Judeţul Vaslui, la est: Prutul şi Republica Moldova.

Suprafaţă
5.476 km2 (respectiv 2,3% din teritoriul Ţării).

Populaţie
822.000 locuitori.

Oraşe
Iaşi, reşedinţă de judeţ, cu 345.000 locuitori. „Oraşul de pe cele 7 coline” deţine multe bogăţii materiale şi spirituale, numeroase monumente de arhitectură medievală, clădiri cu valoare istorică şi arhitectonică. Alte oraşe: Hârlau, Pa.. citeste mai mult